ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ με τον ΣΠΥΡΟ ΣΑΚΚΑ στην ΞΑΝΘΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ με τον ΣΠΥΡΟ ΣΑΚΚΑ στην ΞΑΝΘΗ

Το Κέντρο Φωνητικών Τεχνών ανακοινώνει τη διοργάνωση του Καλοκαιρινού Εργαστηρίου Φωνητικής Έρευνας με τον Σπύρο Σακκά, που φιλοξενήθηκε με επιτυχία για 4 συνεχή έτη στο Μουσικό Χωριό.
Το εργαστήριο φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου 2017 στον «Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης» (Σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι) στην ΞΑΝΘΗ και διοργανώνεται από το «Κέντρο Φωνητικών Τεχνών» σε συνεργασία με τη «Φιλοπρόοδη ‘Ένωση Ξάνθης»​, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την επικοινωνιακή στήριξη του Μουσικού Χωριού.

Στο Σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι​,​ ο Σπύρο​ς​ Σακκά​ς​, στενό​ς​ φίλο​ς​ και συνεργάτης​ του Μάνου Χατζιδάκι επί σαράντα χρόνια, ​παρουσιάζει το ​μεγάλο Καλοκαιρινό Εργαστήριο Φωνητικής Έρευνας​, στο τέλος του ​οποίου θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική παρουσίαση – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, στο ίδιο το σπίτι που ο Μάνος πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

 

 

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και τις 5 Αυγούστου 2017 στο παρακάτω email: info@delta-pi.org

Παρακαλούνται οι αιτήσεις να συνοδεύονται από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

​​

Περισσότερες πληροφορίες & διευκρινίσεις:
2114035789, 6973578422 (Έρη Βασιλειάδου)

 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: 

180 ευρώ  (Κανονικό)

150 ευρώ  (Άνεργοι, Νέοι έως 26 ετών & Φοιτητές)

 

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν εξοφλήσει την παρακολούθησή τους έως και τις 10 Αυγούστου 2017. Η εξόφληση γίνεται είτε στην Art Act area μετρητοίς ή με κατάθεση/μεταφορά στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό: 

Τραπέζης ALPHA BANK

IBAN: GR9201401770177002002000310

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Διαδρομές Πολιτισμού

Αιτιολογία: Εργαστήριο Ξάνθη 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι συμμετέχοντες φροντίζουν οι ίδιοι για τη διαμονή τους. Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ προτείνει συγκεκριμένα καταλύματα, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κλείσετε διαμονή μέσω αυτών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα καθώς τα δωμάτια είναι περιορισμένου αριθμού. 

Leave a Reply